Ehdota kepparia

Kokeillaanpas saada näille sivuille hitunen enemmän vuorovaikutteisuutta. En lupaa mitään, mutta ajattelin että voisi olla hauskaa ainakin kysellä teiltä lukijoilta ideoita uuden keppihevosen suunnitteluun. Kysymys kuuluukin siis:

Millaisen uuden keppihevosen valmistaisin?

Kommentoi siis tätä postausta ja ehdota ainakin rotu ja väri. Lisäksi voit tarkentaa, olisiko hevonen esimerkiksi joidenkin Fillen omistamien tai myymien kepparien jälkeläinen vai onko sillä jokin muu erikoinen tarina. Halutessasi voit hahmotella hepalle luonnettakin!

Ellet tahdo, että käytän ehdotustasi hyväksesi, mainitse se viestissäsi. En siis lupaa tehdä ehdottamaasi hevosta, mutta saatan ehkä mahdollisesti jossain vaiheessa käyttää jotain ehdotusta hyödyksi… kuka tietää. 😉  Toivottavasti tulee ainakin yksi ehdotus. 😛 Kivaa vuoden alkua kaikille!

– Tante

Mainokset

51 thoughts on “Ehdota kepparia

 1. Musta quarterhevonen jolla on ontto tähti?? Tarkotan ontolla tähdellä sellasta tähtee millanen on starstablen mustalla quarterilla.☺

 2. Tee sellanen herasilmänen rautiaankimo laukkipää, joka olis ollu vahinkovarsa ku ori oli päässy väärään tarhaan;) Ja se ois myyty halvalla huutokaupassa 🙂

 3. Tee jostain karvakankaasta(harmaa, musta?)shettis<3 taitaitai….tee karvakankaasta tinkeri…tai öö…jostain valkoisesta kankaasta kaunis arabialainen:)

 4. Sellainen ruunikko new-forest tamma jolla olisi hillitty valkopää ja herasilmät. Poni olisi voitu hankkia huutokaupasta aivan pienenä varsana.

 5. Ajattelisin tummanpunarautiasta issikkatammaa epäsäännöllisellä tähdellä. Luonteeltaan se olisi hieman oikukas, mutta oikeilla avuilla toimisi erittäin hyvin. Se keksisi erilaisia jekkuja ja olisi muutenkin hieman hupsu poni. (:

 6. Haluan niikun ponin joka on musta pörrönen ja harjaskin oisi pörrönen 🙂

 7. Hei voisiko tehdä Camillan näköisen poni ( hevosen). Siis valkoisen kepparin. Vähäniinkun Camillan sisko.Haluaisin ostaa sellaisen. Onnistuuko asia?

  • En valitettavasti tilauksesta tee keppareita. Tällä sivulla vain pyytelen ideoita siihen, millaisen kepparin seuraavaksi tekisin. 🙂 Kiitos kuitenkin kiinnostuksesta! 😛

 8. Sellanen pörröinen shetlanninponiori. Pörrökankaasta. Ja harja myös pörröinen. Väri voisi olla rautias.

 9. voisi olla englannintäysiverinen ori, joka kilpailisi esteillä, mutta olisi melko rauhallinen muuten, paitsi esteillä

 10. Ehdottaisin kirjavaa kepparia kun teidän tallilla on vain yksi hänen rotu voisi olla tennesseenwalker ja ikä 11v. Oisi kiva semmoinen

 11. Ja sen vuoniksen emä olisi Sofie, ja isä taas Silver… Sori ku täälä kirjottelen mutta tässä toinen ehdotukseni:
  Siro, jekkuileva mutta kiltti sekä kaunis suomenhevos- tamma? Sellanen voikko, jolla on hyvin pitkä valkonen harja, ja päässä tähti? Pitää esteistä ja harjauksesta, mutta olisi aika nirso ruuan suhteen? Taluttaessa kävelee kiltisti vierellä, mutta jos joutuu olemaan yksin ilman tekemistä karsinassa, saattaa alkaa kuulua hirnuntaa, ja potkimista…. 😀 emäksi haluaisin Esterin, jos tulee siis suomenhevonen, olisi toinen varsa. Isästä en tiedä, saatte päättää 🙂

 12. Voisit tehdä hallakon vuoniksen, joka olisi tamma… Luonne olisi hieman villi, mutta hyvin kiltti. Pitää paljon herkuista, ja maastoilusta+ kouluratsastuksesta. Esteitä pitää vielä vähän harjoitella. Maastossa joskus vähän ärsyttävä, kun vesilätäköiden yli pitää hyppiä, tai sitten ne pitää kiertää ja kaukaa. Jos jättää hanskat kyseisen hevosen viereen, ne ovat aika äkkiä jossain aivan muualla…. 😀 Tollanen olisi mun ehdotus 😉

 13. Siis jos yritätte painaa nimestä kht Fire Horse, eikä sivu avaudu, niin kerron että laitoin vahingossa kaksi eri osoitetta siihen, joten näette osoitteet kun laitatte hiiren nimen kht Fire Horse päälle, ja klikkaamisen sijaan kirjoitatte toisen osoitteen tietokoneen osoitekenttään;) Toivottavasti tämä hyväksytään, koska tämä oli tärkeää tietoa…

 14. No vaikka sellainen puhtaanvalkoinen arabialainen täysiverinen (tamma), jolla olisi päässä harmaa läsi ja harmaa-valkoinen villalangoista tehty harja. Se osaisi mennä niin koulua kuin esteitäkin, ja olisi kiltti ja helppohoitoinen – mutta tekisi pieniä temppuja ja jekkuja silloin tällöin. Tarinana olisi, että sen entinen omistaja olisi tullut hevosallergiseksi, ja siksi arabitamma olisi myyty eteenpäin. Toivottavasti pidät ehdotuksestani:)

 15. Paint hevonen. Ruskea valkonen kaunis tamma. Osaa lännen kiemurat, kyr tason koulu hevonen ja re: 145. Ja tietysti rakastaa maastoilua ja rauhallista menoa. Olisi paljon kapasiteettiä kaikkiin lajeihin. Menestyvä hevonen. Sen tarina olisi että: Sen omistaja vei melkein kauniin viisi vuotiaan tamman teuraaksi kunnes joku osti sen. Sen luonne olisi kuin unelma. Se rakastaa rapsutuksia ja osaa tepmppujakin. Sen säkä olisi n.157. Enkä mä löytänyt täältä emää tai isää niin siihen kohtaan ei tietoja.
  Toivottavasti tykkäät ideastani 🙂
  T: Omppu😃

 16. Miten ois muuli tai seepra? 😀 Kimo rauhallinen muuli-ori joka tykkäisi esteistä. 🙂 Seepra taas voisi olla melko villi tamma.

 17. Se voisi myös olla kimo kaspianponi joka olisi tamma. Sen luonne olisi hieman pelokas ja herkkä mutta osaa asiansa

  • No niin, arabi voisikin olla meidän tallimme kasvattien jälkeläinen… Minulla olisi jo sopivat vanhemmatkin mielessä. 🙂 Laitetaan harkintaan!

 18. Se uusi keppari voisi olla hieman ”hullu” hollannin puoliverinen ori. Se pukittelisi ja keksisi muitakin jekkuja. Olisi aika haastava ratsastaa. Tässä minun ehdotukseni:)

 19. Minusta se voisi olla Shetlanninponi tamma joka olisi hyvin kiltti ja heppo ratsastaa mutta aika vaativa ja välillä villiXDSe voisi olla musta tai musta ruskeaXD

  • Meillä onkin jo yksi shettis, hopeanmusta ruuna nimeltä Dami. Olisi kyllä kiva saada sille kaveri… harkinnassa on tämäkin ehdotus!

 20. Moi minä ajattelin että se voisi olla walesinponi ori joka olisi kouluratsastusratsu ja sen luonne olisi että se olisi karsinassa vähän pelokas mutta tunnillla se olisi todella mukava ja kiva ratsastaa.
  Terveisin Niksu

 21. olisko palomino mitään? vois olla katko piirto päässä eli valk. harja ja muuten voin värinen:)

 22. Hei! Ajattelin hepan roduksi Hollanninpuoliveristä, ja väri olisi vaaleanruskea ja päässä hillitty valkopää. Harja olisi sitten Se vaaleanruskea. Vanhempia en sille löytänyt, joten tiedoissa, vanhempien kohdallla, voisi olla “Ei tiedossa” – teksti. Luonnetta en jaksa kirjoittaa kun puhelimella tätä tekstiä näpyttelen. Tausta voisi olla ex- esteratsu. Se myytiin koska entinen omistaja ei voinut enää pitää sitä sillä he muuttaisivat kaupunkiin ja siellä majoitus olisi turhan kallista.

   • Joo, olisi niin mukava nähdä oma ehdotukseni toteutettuna mutta kukapa tietää minkälaisen teet… (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s