Allu

Yleistä

 

Syntymävuosi: 2011
Rekisterinumero: SKPR-5625
Painotus: 
Ravi

Luonne

Hoidettaessa:

Karsinassa erittäin kiltti ori. Pitää harjaamisesta ja hoitamisesta. Kilpailupaikalla heti trailerista pois tullessa pää korkealla katselee ympärilleen innoissaan. Ei kuitenkaan mitään aikomustakaan lähteä mihinkään jos hoitaja ei niin pyydä. Todella tottelevainen joka tilanteessa, vaikka joskus huvittaisikin lähteä. Kavioiden puhdistuskin onnistuu ongelmitta. Tarkkailee koko ajan ympäristöään valppaana ja etsii muita hevosia.

Ajettaessa: 

Radalla Allu syttyy vireeseen. Vaikea ajaa hitaasti kun haluaisi mennä jo lujempaa. Ei ota juuri koskaan laukkaa ja haluaa voittaa. Ravaa lähes kenkensä edestä. Allulla ei ole juurikaan ratsastettu, mutta varmasti sopisi siihenkin hommaan hyvin kiltteiytensä vuoksi. Kilpailuissa ihan täpinöissään, että koska mennään, mennäänkö jo. Odottaa kuitenkin kiltisti jos ohjastaja näin pyytää.

Lempparit:

Ravikilpailut, voittaminen ja porkkanat.

Inhokit:

Häviäminen ja sateiset päivät.

Arvostelut: 

Rotuleima kohtalainen, en heti tunnistanut Suomenhevoseksi. Sukupuolileima sen sijaan on loistava. Leukaperä saisi olla hieman syvempi ja muutenkin päässä voisi olla vähän enemmän muotoja. Kaula on sopivan paksu orille, mutta voisi leventyä ja kaartua enemmän alaspäin. Suu on hitusen liian lyhyt. Korvat ovat liian pienet, mutta ihan hyvän muotoiset, vaikkakin ne näyttävät nytkin kivoilta. Silmät ja sieraimet saisivat olla suuremmat. Lisäksi silmät saisivat olla ihan pikkuisen ylempänä ja taaempana. Sieraimet ovat oikean muotoiset, mutta liian lähekkäin. Harja on ihana ja sopii Allulle erittäin hyvin. Näyttäisi suoralta ja hyvin täytetyltä. Kokonaisuudessaan nätti ori.
Kouluarvosana 8 Hinta-arvio 25-35€
-Katatu, Kht Chiaro

Sukutaulu:

iii.
ii. iie.
Snow White Amour de Toi ie. iei.
iee.
eii.
Snow White Evening Star ei. eie.
ee. eei.
eee.

 Varusteet:

 

Kuvia: 

Kuvia klikkaamalla suuremmiksi.

IMG_2607IMG_2610 IMG_2612 IMG_2613

 

 

 

 

Takaisin sivulle Kepparit

Mainokset