Troija

Yleistä

Syntymävuosi: 2007
Rekisterinumero: –
Painotus: Esteet

Luonne

Hoidettaessa:

Karsinassa hiukan hermostunut ja tarkkailee korvat kääntyillen ympäristöään. Pitää harjaamisesta, mutta ei yhtään kavioiden putsaamisesta. Troija on todella lempeä hevonen, mutta säikky. Varoo kuitenkin astumasta ihmisen varpaille tai pukkaamasta vahingossa. Parhaimmillaan laskee pään syliisi ja silmät alkavat mennä raolleen.

Ratsastaessa:

Ratsastaessakin hiukan hermostunut ja säikky, mutta keskittyy silti hyvin. Maneesissa pimeät nurkat saattaavt vähän pelottaa, mutta yleensä ei tee muuta kuin tuijota vähän. Uudet asiat ovat sitten tosi jännittäviä ja niitä pitää lähestyä varovasti. Esteet eivät kuitenkaan tätä herraa pelota ja ne ylittyvätkin kevyesti ja reilulla ilmavaralla, ettei vaan puomi putoa. Troijalta onnistuu korkeammatkin esteet. Troija on melko reipas, mutta ei kuumu missään tilanteessa. Maastossa todella mukava ja tykkää laukata kilpaa pellolla kaverin kanssa.

Lempparit:

Esteet, laukkaa pellolla ja kiva kaveri tarhassa.

Inhokit:

Pitkä seiseskelu ja pelottavat asiat.

Arvostelut: 

En saa tätä millään näyttämän Suomalaiselta puoliveriseltä, joten rotuleima on huono. Sukupuolileima kuitenkin on täydellinen. Leukaperä saisi olla paljon syvempi, mutta muuten muodot ovat ihan hyvät. Pään ja kaulan liittymäkohta on liian paksu, mutta kaula on hyvän muotoinen ja paksuinen. Suu voisi olla hitusen syvempi ja alaleuka voisi olla pienempi. Korvat ovat ihan hyvn muotoiset, mutta liian pienet ja liian ylhäällä. Silmät eivät oikein erotu laikuista, joten ne voisivat olla jotain muuta materiaalia tai herasilmät. Sieraimet ovat hieman liian pitkulaiset, mutta muuten hyvän malliset ja hyvillä paikoilla. Kirjavuus on hyvin toteutettu ja ommel on siistiä. Harja on sopivan pituinen ja paksuinen. Vaikuttaisi suoralta, mutta täyttö on hieman muhkuraista.
Kouluarvosana 8 Hinta-arvio 25-30€  -Katatu, Kht Ciaro


Varusteet:

 

Kuvia: 

Kuvia klikkaamalla suuremmiksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin sivulle Kepparit